Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
3.14
3 stars: Normal
7 pareri

Set oja pictura cu stampile si matrice - Lily Angel

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei
Descriere
Pentru a decora unghiile intr-un mod cat mai original si pentru a avea o manichiura deosebita va recomandam acest set de la Lily Angel. Se foloseste foarte usor, in cativa pasi simpli: initial curatati unghia si aplicati stratul de oja care doriti sa fie baza compozitiei, apoi alegeti sablonul pe care vreti sa-l utilizati, inlaturati folia protectoare de pe el daca sunteti la prima lui utilizare apoi puneti peste sablon oja aleasa. Folosind razuitorul eliminati surplusul de oja de langa model, apoi faceti transferul modelului pe stampila, apasand delicat cu placuta din set. Dupa ce ati aplicat stampila cu model pe unghie puneti un strat de Top Coat si manichiura dumneavoastra este gata pentru a fi apreciata prin calitate si originalitate.

Continutul setului:
4 placute matrice (sabloane) cu diverse modele
creion corector cu acetona + dischete imbibate cu acetona pentru a curata unghiile sau reziduurile de oja de pe stampila
2 stampile, dintre care una e prevazuta cu un razuitor la capat
un razuitor simplu
3 oje avand culori distincte, prevazute exclusiv pentru stampilat.

Recomandari:
Dupa fiecare utilizare curatati atat placuta cat si stampila cu acetona 100%, nu cu cea care are in compozitia sa glicerina, deoarece in urma folosirii acesteia suprafata unghiei devine uleioasa, iar modelul nu se mai imprima atat de bine.
Puteti folosi alte oje, in mod special cele cu o vascozitate mai mare, ramanand placut surprinsi de rezultat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura